torsdag 29. september 2011

Frokost

Gresk youghurt med akasiehonning, kornblanding,og blåbær og bringebær på toppen. Nam...


10 kommentarer:

 1. Dette så deilig ut du! Må bare prøves!

  SvarSlett
 2. mmm nå fikk jeg vann i munnen - dette så jo kjempegodt og sunt ut!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 3. NAM! Ser kjempegodt ut! Sulten er jeg også..Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Det er utrolig irriterende å ikke kunne kommentere, du er ikke den eneste jeg har problemer med. Nå ser det ut til at jeg klarer det i Firefox istedet for Explorer. Beklager at du blir en liten prøvekanin :-) Har lagt igjen en kommentar til deg i min blogg i innlegget med den tørkede blomsten, og i dag har jeg postet et annet bilde hvor jeg har satt på litt info om exif - håper det kan være til hjelp :-)

  SvarSlett
 5. Du kan også prøve med å fokusere med bare et punkt istedet for de 5 eller 9 eller 11 som kameraet ditt sikkert er innstillt på. Da får du kun det objektet du fokuserer på skarpt, og setter du blender på minste f-tallet objektivet ditt klarer vil du få litt bedre virkning. I og med at jeg ikke vet hva slags utstyr du har er det litt vanskelig å beskrive nærmere. Å kjøpe makro-objektiv er jo klart det letteste :-) Tenk da nøye gjennom hvilken brennvidde du vil ha på det, for det er stor forskjell på nærgrensen på et 35mm og et 100mm. Spør i vei du, jeg svarer hvis jeg har kunnskapen :-)

  SvarSlett
 6. Det så skikkelig godt ut! Takk for tips til enda en flott blogg. Fin kveld til deg.

  SvarSlett
 7. Mums, ser så gott ut! Bra frukosttips inför kommande helg :)
  Kram kram
  Nelya

  SvarSlett
 8. Frokosten din ser helt fantastisk ut! Jeg tror jammen jeg skal gå til innkjøp av gresk yoghurt selv. Ha en herlig helg. :))

  SvarSlett
 9. Så herleg dette såg ut! :) tusen takk for kommentar hos meg! Ja, det er ei viktig sak som eg brenn for, så det er fint å ha ein blogg med rom for både fjas og alvor :) klem Lina

  SvarSlett