onsdag 13. juli 2011

Roser

Endelig skinner solen og verden ser litt lysere ut.
I dag har jeg lyst til å vise frem blomstringen på årets nyheter. 

Som noen kanskje husker, plantet jeg moserosen Salet og klatrerosen Lykkefund i vår. Begge rosene har vokst masse. Jeg er særlig fornøyd med Lykkefund - nydelige, enkle blomstrer som dufter herlig. 

Moserosen er jeg litt mer usikker på, det ser desverre ikke ut til at den tåler regn så godt (noe som er litt upraktisk når man bor på Vestlandet) Knoppene blir brune i regnet, og selve rosen ser litt lurvete ut. Men fargen er vakker da...


Disse knoppene var ikke så verst - små søte, rosa baller...

Lykkefund er rett og slett et lykkefunn. 
Denne er jeg kjempefornøyd med. Noen som har den i hagen sin?


6 kommentarer:

 1. For en nydelig rose! Lykkefund var jammen rett navn på den. Flotte bilder av flotte blomster du har i hagen din Kari. Flinke du e!!!

  SvarSlett
 2. Så flotte roser!! Jeg bare elsker roser! Har skaffet meg noen nye selv, i år. Tror jeg må utvide bedene mine, for flere roser står på ønskelisten:o) De rosa knoppene så nesten ut som peonknopper! Nydelig!!

  Ha en fin dag!
  Heleneklem

  SvarSlett
 3. De var nydelige begge to. Synd at blomstene på Salet blir stygge i regn. Lykkefund har jeg hørt mye bra om. Det siste bildet var veldig fint.

  SvarSlett
 4. Roser er alltid vakkert, har ikke sett noen av disse før.
  Roser er røde, fioler er blå, druer er søte og du er likeså. Minnebok-dikt hilsen fra meg

  SvarSlett
 5. Nydelige roser! jeg liker veldig godt moseroser, synes de har så gammeldags sjarm over seg. Jeg plantet 2stk lykkefund i vår, de har ikke blomstret enda, men jeg har store forhåpninger til den:) Når jeg ser på bildene av din så gleder jeg meg bare enda mer til at mine skal blomstre:)) Klem Ellen.

  SvarSlett
 6. Min hagenabo har Lykkefunn og den er virkelig flott...dine likeså:)
  Takk for hyggelige kommentarer hos meg:)

  SvarSlett