onsdag 19. desember 2012

Reisen til Bella Coola

Endelig er omslaget til romanen min klart. Det er laget av flinke Aina Griffin. Under bildet kan du lese baksideteksten som skal komme på boken.

Året er 1892, og Ingrid står ved rekka på Amerikabåten SS Majestic. Idet hun ser fastlandet forsvinne, forlater hun for alltid livet i den lille hjembygda i Østerdalen. Ingrid reiser sammen med ektemannen Esten. De har tatt avgjørelsen om oppbrudd sammen, men har helt ulike forventninger til Den nye verden.
På båtturen over Atlanterhavet blir Ingrid kjent med prestesønnen Andreas fra Stavanger, som i likhet med henne bærer på en stor sorg. Det vokser frem et sterkt og uventet felleskap mellom dem.

"Reisen til Bella Coola" er en tidløs fortelling om tap og kjærlighet på tvers av klasseskiller og kontinenter.


 

11 kommentarer:

 1. Gratulerer igjen. Spennende Kari. Du må jo være så stolt! For en julepresang =)

  Klem og lykke til med salget

  SvarSlett
 2. Gratulerer Kari!!
  Gleder meg til å lese hele boken:))

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye Kari:-) Gleder meg veldig til å lese boken din!

  SvarSlett
 4. Spennende! Omslaget minner meg om et tid...
  Fine farver/skygger og symmetri, blikkfang.
  Det skal bli en glede å lese boken din :)

  Anita

  SvarSlett
 5. Så fin! Boken både ser og høres spennende ut. O' heldige du! :) Gleder meg til å lese.

  Jeg har forresten også Bird by bird-boken, som tas frem med ujevne mellomrom og som igjen ligger på nattbordet (etter inspirasjon fra din blogg). Den er god og inspirerende. Fugl for fugl. Skritt for skritt. Stein for stein. Det er faktisk godt å tenke på. At ting ikke skjer over natta. Og at stein for stein til slutt kan bli et steingjerde. Om en ikke gir opp. Mitt problem er at jeg innimellom (eller ganske ofte) mister fokus og tar fatt på et annet prosjekt, slik at jeg ender opp med en rekke spredte små steinhauger. Hm... Jeg er spent på å høre mer om din skriveprosess, fra idé til ferdig manus. Hvilket "Alt for damene" kommer intervjuet med deg i? Det vil jeg gjerne lese. Ha en fin førjulstorsdag.

  mvh Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Intervjuet skal komme i neste nummer ettersom jeg har forstått :)

   Slett
 6. Så spennende!! Når er den i salg?

  SvarSlett
 7. Så gøy Kari!! Dette høres ut som en bok helt etter mitt hjerte! Liker godt historiske romaner og jeg elsker å sette meg ned med en god bok:-)

  SvarSlett