mandag 13. juni 2011

Bukett

Noe av det beste med hage er å kunne ta inn buketter, og jeg storkoser meg på mine runder med hagesaksa. Eneste irritasjonsmoment er at det meste står så kort tid. Noen som har tips til å få bukettene til å vare mer enn et par dager?

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselig hilsen hos meg og at du har lagt deg til følger. Jeg har lyst å bli kjent med bloggen din og, ser kjekk ut:-)

  eneste jeg vet er at syrinene holder lenger om en banker endene som en har klipt av....ellers tar jeg bort endel bladverk...men, som du sier, de varer ikke lenge.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Hei, førr en fin blogg du har med masse fine bilder fra blomster og hage :)
  Følger dæ videre, koselig om du følger mæ og, ha en fin Mandag, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Hei Kari :0) Velkommen som følger hos meg, det var koselig.

  Trikset med flise opp kvistene har du blitt tipset om ser jeg:) også fjerne blader så de ikke kommer under vannet.

  Eller så er det jo noen som har oppi vannet litt sitronbrus, og noen setter blomstene kaldt om natten. Mitt inntrykk er at sommerblomster nok ikke er så varige innendørs uansett. Så du får bare forte deg å nyte dem før de drysser ;))

  Og ang bloggproblemer hos meg, takk for kommentaren din. Det kan se ut til å være noe som kommer og går, og at det er i orden nå i skrivende stund, for nå "synes" jeg både her og der :0) Krysser finger og tær for at det varer ;)

  SvarSlett
 4. Hei.
  Takk for fin hilsen hos meg;) Jeg har kost meg lenge på din blogg nå. Følger deg videre. Ha en fin dag. Her vannes hagen fra oven i dag.....
  Martes atelie`

  SvarSlett
 5. Takk for gode ord og tips :)

  SvarSlett
 6. Hejsa.
  Skøn blog du har.
  Har tilføjet mig som fast læser.
  Ha´en god tirsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett