fredag 24. juni 2011

Spirea

Jeg slår et slag for Spirea i dag. 
Mange synes at disse buskene er kjedelige og minner litt vel mye om
 Statens vegvesen. 
Men jeg liker Spireaene, jeg. 
De vosker raskt, er nøysomme, og ikke minst: de gjør hagen frodig.  
...og naboens lille nusselige pus
 elsker å leke snikende tiger under Spireabuskene.

9 kommentarer:

 1. Jeg blir med og slår det slaget for spirea! De er nydelige. Jeg har to spirea Grefsheim som jeg er kjempeglad i:) Så søt den katten var:)
  KLem Ellen.

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke så mye busker i hagen ennå, men spirea er fin. Kanskje den kan brukes i buketter også? Kjempefin pus med blå øyne!
  Ha en deilig fredag.

  SvarSlett
 3. Spirea i buketter er flott - jeg plukket inn en i går :)

  SvarSlett
 4. Jeg er med i spirea heiagjengen:-) Liker godt blomstene og duften. Greit med vekster som ikke krever så mye og samtidig pynter fint opp!

  SvarSlett
 5. Skriver under på det, jeg også! Selv har jeg en lang hekk nesten rundt hele huset av Gentspirea. Den er blitt litt gammel og må klippes drastisk ned, slik at den blir fornyet =) Og jeg har også brudespirea et par steder! Bare synd at de nå er avblomstret!
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 6. Her er en til i spireaklubben hehe.
  God helg , Marit.

  SvarSlett
 7. Spirea er kjempefine planter, eller liten busk, har sjøl 2 stk, din var nydelig, min er rød, Japanes spirea heter den vist æ skrev det rett :O)
  Ha en fin helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 8. Takk - det samme! Jeg synes spirea er kjempefint - hvis den blir stelt og klippet litt :) Jeg har ingen selv, men i løpet av sommeren vil jeg ha inn en busk eller tre. Jeg har også hage under oppføring og det er veldig, veldig morsomt og litt dyrt ;) Vi ses igjen!

  SvarSlett
 9. Vi har ganske lik smak i planter :))) Gøy å se! Ellers så må jeg si at jeg har plantet historiske roser siste tre år - og de klarer seg utmerket (i motsetning til Austinrosene, som i år er en tragedie - og i ferd med å bli gravd opp). Hanne

  SvarSlett